Vakkundige klinkerwerken na rioleringswerken

Smets staat intussen niet alleen bekend als een specialist in rioleringswerken, ruimingen, reinigingen en herstellingen. We zijn ook gekende professionals in klinkerwerken. Dit is een efficiënte en praktische combinatie die onze klanten enorm op prijs stellen. Wanneer het bij rioolwerken toch noodzakelijk blijkt om het terras, de oprit of het voetpad open te breken, kunnen wij dit achteraf herstellen alsof er niets is gebeurd.

Een sterke combinatie!

Los van ons ondergrondse werk, kunnen wij de tegels die beschadigd zijn geraakt door de werkzaamheden herstellen of vervangen. Dit doen we geheel in eigen beheer en los van onze rioleringswerkzaamheden. Zo slaan we twee vliegen in één klap en hoeft u niet op zoek te gaan naar een tweede aannemer. Het is een sterke en geliefde combinatie die onze klanten veel tijd en kopzorgen bespaart.

Klinkerbedrijf?

Riolen Smets is geen klinkerbedrijf. Zelf beschikken we slechts over een klein assortiment tegels en stenen van bij ons thuis, voornamelijk de meest courante. We adviseren u graag bij uw keuze maar uiteraard laten we u volledig vrij. U bent ook heel welkom om ons aanbod eens te komen bekijken.

Heeft u hulp nodig met uw klinkerwerken?

Van riolen naar 2-in-1

De beslissing om onze business uit te breiden met klinkerwerken is eigenlijk ontstaan door in te spelen op de vraag van onze klanten. Wij luisteren altijd naar hun wensen en bezorgdheden en kregen na breekwerken regelmatig de vraag of we iemand konden aanbevelen voor het leggen van een nieuwe oprit of terras. We vingen ook vaak de frustraties op over de wachttijd tussen deze twee werkzaamheden en de praktische problemen bij het tijdig strikken van een tweede aannemer.

Zo zijn we onszelf gaan bijscholen en hebben we geleidelijk aan de ervaring opgedaan om ook terrassen, opritten en paden aan te leggen met klinkers, tot grote tevredenheid van onze klanten!

Waterdoorlatende verharding & klinkers

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te werken met waterdoorlatende klinkers op hun oprit of terras. Omdat bij deze vorm van verharding het water doorheen de klinker loopt, gaat het regenwater rechtstreeks naar bodem. Dit is niet alleen goed voor het grondwaterpeil en de natuur, het zorgt er ook voor dat er minder wateroverlast en mosgroei is. Hebt u interesse in waterdoorlatende verharding en klinkers? Contacteer ons dan voor meer informatie en een prijsofferte.

Profiteert u ook graag van deze unieke combinatie?