0475/65.10.22 info@riolensmets.be

Klinkerwerken

De beslissing om de zaak uit te breiden met klinkerwerken is voortgekomen uit het inspelen op de vraag van de klant. Doordat wij opritten en/of terrassen diende uit te breken bij het vervangen van de riolering kregen wij regelmatig de vraag of wij iemand konden aanbevelen voor het leggen van een nieuwe oprit en/of terras en zo geschiedde…

Dat wij deze 2 werken volledig in eigen beheer hebben (riool- en klinkerwerken) maakt ons juist zo sterk.

De klant is tevreden doordat hijzelf geen 2 aannemers moet zoeken en het werk dat hij wenst uit te voeren kan in 1 keer gebeuren.

Voor het kiezen van de stenen laten we de klant vrij. Wij geven slechts advies i.v.m. de materialen. Zo raden wij onder meer klinkers aan van Artstone uit Puurs (http://www.artstone.be).

Hun materialen zijn degelijk en van hoge kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat het hoofdkantoor op slechts 2 km verwijderd is, wat bijleveringen makkelijk maakt.
Artstone heeft onder meer 8 verschillende toonparken in België en 1 in Nederland en beschikt over een zeer ruime keuze aan klinkers en blauwe steen (Belgisch, Chinees en Vietnamees), die volgens de laatste trends weer volop in opmars is. Door de neutrale, grijze kleuren van de huidige bestratingen kiezen steeds meer mensen voor blauwe steen. Mensen blijven hoe dan ook bouwen en verbouwen. Een Belg heeft een baksteen in de maag: is het niet voor een nieuwbouw dan is het voor een renovatie.

We kunnen momenteel niet ontkennen dat er zich, door de huidige crisis, een kleine verschuiving voordoet met betrekking tot de werken die de klant laat uitvoeren waardoor het leggen van klinkers vaak naar een later tijdstip uitgesteld wordt. Breuken in de riolering bijvoorbeeld zijn uiteraard veel urgenter en dienen meteen hersteld te worden. Rioleringswerken Smets speelt hier handig op in door voor zulke onverwachte situatie steeds een gaatje in het agenda te houden waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.

Oprit met gescheiden riolering

Project Dakterras met keramische tegels op tegeldragers

Project Opritten

Project oprit-terras

voor…

…na

Project oprit

voor…

 …na